KLEDING BORDUREN OF BEDRUKKEN?

Lees hieronder de tips.

 

Borduren of bedrukken ?

Bedrijfskleding met logo borduring is niet alleen een modebewuste keuze, maar ook een duurzame investering. Het bedrukken van textiel is minder duurzaam en minder chique. Ondanks de voortdurende innovaties in textieldecoratie, blijft logo borduring de voorkeur genieten vanwege zijn tijdloze elegantie en langdurige kwaliteit. In vergelijking met andere druktechnieken behoudt een geborduurd logo veel langer zijn oorspronkelijke uitstraling, waardoor het een betrouwbare keuze is voor bedrijven die waarde hechten aan professionele presentatie.

Bij Edivorm streven we naar perfectie in elk detail van onze bedrijfskleding. Ons team staat bekend om het vakmanschap en kwaliteitswerk, van het nauwkeurig borduren van logo’s tot het selecteren van hoogwaardige materialen. Bovendien bieden we flexibele opties in verschillende prijsklassen, zodat iedere opdrachtgever de perfecte oplossing kan vinden dat past bij het persoonlijke budget en de behoeften. Ontdek vandaag nog hoe Edivorm kan helpen om uw team te te kleden met professionele kleding zodat uw organisatie de goede indruk maakt. 

lees verder

WAAROM KIEZEN VOOR GEBORDUURDE WERKKLEDING?

 • Wasbaar tot max 40° C
  en soms tot 60° C (afhankelijk van de textielsamenstelling waar de borduring op zit)
 • Behoud van mooie kleuren na het wassen
 • Geschikt om te drogen in een droogtrommel (mits het textiel dat ook toelaat)
 • Luxe uitstraling met subtiele glans
 • Duurzaam, lange levensduur
lees verder

TARIEVEN 

Bij borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in de borduring verwerkt zitten. Verder is de prijs afhankelijk van het gewenste aantal kledingstukken die je wilt laten bedrukken. Grotere aantallen op hetzelfde moment borduren/bedrukken = staffelkorting. Hierbij zie je een kleine selectie van ons werk.

neem contact op

Borduren

Borduren is een ambachtelijke kunstvorm waarbij draden worden gebruikt om decoratieve ontwerpen te creëren op stof. Het kiezen van de juiste borduurkleuren is essentieel voor het succes van een borduurproject. Er zijn verschillende factoren waarmee men rekening moet houden bij het selecteren van kleuren.

Ten eerste is het belangrijk om te bedenken welk effect u wilt bereiken met het borduurwerk. Wilt u een levendig en kleurrijk ontwerp, of gaat u voor een meer ingetogen en subtiel resultaat? Het bepalen van het gewenste kleurenpalet helpt bij het selecteren van de juiste draden.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de kleur van de stof waarop men borduurt. Sommige kleuren komen beter tot hun recht op lichte stoffen, terwijl andere juist mooier uitkomen op donkere stoffen. Het contrast tussen de draadkleur en de stofkleur kan een groot verschil maken in hoe het uiteindelijke borduurwerk eruitziet.

Het is ook handig om te werken met een borduurpatroon of een kleurenkaart. Deze kunnen dienen als referentie bij het kiezen van de juiste kleuren en helpen om eenheid en balans in het ontwerp te behouden.

Tot slot is het altijd een goed idee om te experimenteren met verschillende kleurencombinaties voordat je aan je project begint. Door wat tijd te besteden aan het uitproberen van verschillende opties, kun je ervoor zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat van je borduurwerk.

Door aandacht te besteden aan deze aspecten en zorgvuldig kleuren te selecteren, kunt u ervoor zorgen dat je borduurproject er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Onze kleuren

VOOR- EN NADELEN VAN KLEDING MET DTF BEDRUKKING:

 

 • Geschikt voor dunne materialen
 • Grote ruglogo’s vallen soepel op de rug (borduren kan stug aanvoelen)
 • Kleine details kunnen zichtbaar blijven (waar borduren van kleine details soms geen optie is)
 • Wasbaar tot max 30° C 
 • Nadeel: niet hitte bestendig / niet strijken
 • Nadeel: Niet in de droogtrommel