web analytics

Cutter & Buck fashion maakt de goede indruk compleet

Het exclusieve kwaliteitsmerk Cutter & Buck heeft een veelzijdige collectie aan hedendaagse klassieke kleding en accessoires die ideaal zijn voor een stedelijke leefomgeving in combinatie met een outdoor lifestyle. Door de gedetailleerde look & feel van de kleding is Cutter & Buck uitermate geschikt voor de man en vrouw die draagcomfort, kwaliteit en luxe waarderen.

Hoewel de collectie van Cutter & Buck veelzijdig is, blijft het merk trouw aan de beginwaarden door hoogwaardige performance kleding te maken dat prettig draagt tijdens de diverse outdoor lifestyle activiteiten. Door de steeds veranderende weersomstandigheden is er met elk kledingstuk rekening gehouden met de elementen van de natuur. De lifestyle collectie geeft op een speelse manier een draai aan de klassiek georiënteerde artikelen.

De missie van Cutter & Buck is en zal altijd blijven om klanten te voorzien van kleding voor een naadloze overgang tussen werkdagen, drukke weekenden en ontspanning en gezellige avonden.

Cutter & Buck Sportswear

Voor serieuze prestaties levert Cutter & Buck de perfecte outfit. Niet alleen voor de diverse sporten, maar oDe lifestyle collectie van Cutter & Buck biedt voor iedere gelegenheid de perfecte outfit. Voor iedereen die kwaliteit, details en een eenduidige uitstraling belangrijk vindt.

Met de sportswear collectie kies je als club, bedrijf of team voor comfort met een duidelijk signatuur in de beoefende sport en de ontspannen momenten erna.

Cutter & Buck Lifestyle

De lifestyle collectie heeft aandacht voor verschillende doelgroepen die elk op een unieke wijze in elkaar overlopen.ok voor de heerlijke ontspannen momenten erna. De collectie is voor zowel dames en heren en valt op door het gedetailleerde design, de hoge kwaliteit, moderne technologie en handige functionaliteit.

Geschiedenis Cutter & Buck

Cutter & Buck is in 1989 opgericht in Seattle, Washington in de Pacific Northwest. Een gebied van steeds veranderend weer. Het is de plek waar de branding de ruige kustlijnen ontmoet en waar geavanceerde steden naast de ongerepte wildernis ontstaan. Net als alle Pacific Northwesterners, is Cutter & Buck een trots product van dit contrasterende landschap en de flexibele levensstijl die daarbij hoort. Cutter & Buck staat voor vakmanschap en is easy-going, onafhankelijk, baanbrekend en gericht op het maken van premium (sport)kleding van de fijnste stoffen en met opvallende details.

Vanaf 2007 is Cutter & Buck onderdeel van de New Wave Group AB. Daarmee is het merk geëvolueerd van nichemerk tot een wereldwijd lifestyle merk wat in meer dan 23 landen wordt verkocht.

Sinds 2016 produceert Cutter & Buck speciaal voor de Europese Business-to-Business markt. Dit betekent dat de collectie compleet gebaseerd is op de Europese maatvoering, waarbij de maatboog zeer ruim is. De gehele Europese collectie ligt in Zweden op voorraad en kan binnen enkele dagen na bestelling bij u afgeleverd worden.

Wilt u meer advies omtrent kleding van Cutter en Buck of een passessie? Neem gerust contact met ons op of plan een bezoek aan onze showroom dan laten wij u graag onze favoriete items zien.