web analytics

Edivorm gaat nieuwe samenwerking aan met Nimbus

Stijlvol, veelzijdig & functioneel – Na een upgrade van onze showroom in Wapenveld, hebben we ook gezocht naar een stijlvolle aanvulling van ons assortiment. Een veelzijdige en functionele collectie dat nog niet te zien is in andere showrooms tussen Zwolle en Apeldoorn. Dit hebben we gevonden in het merk Nimbus.

Nimbus

Het Deense kwaliteitsmerk Nimbus biedt kleding met goede pasvorm en praktische details voor extra draagcomfort. Een stijlvolle kledingcollectie voor zowel dames (mooi getailleerd) als heren. Met Nimbus kleding maakt u de goede indruk tijdens zakelijke bijeenkomsten en de diverse andere activiteiten. Zo biedt Nimbus ook een uitgebreide collectie voor wat intensievere indoor- en outdoor activiteiten. 

Edivorm is het officiële verkooppunt van Nimbus kleding in de regio Zwolle en Apeldoorn. Dit exclusieve merk is alleen te koop via een geselecteerd dealernetwerk. De showroom van Edivorm is op afspraak open.

Nimbus werkt met twee collecties:

Kortom: Nimbus biedt een breed assortiment met oog voor detail. De Nimbus CHP collectie en de PLAY collectie is te zien in de inspiratie catalogus via de link verderop dit bericht.

Tip: Zet kleding in als marketinginstrument en maak de goede indruk!

Prijsoverzicht Nimbus kleding

Online inspiratie catalogus

Aanraders:

Favoriete Nimbus items in onze showroom

Bekijk de favoriete Nimbus items in onze showroom.

De showroom is op afspraak open:

plan een afspraak