web analytics

Hydrowear: betaalbare werkkleding dat voldoet aan de diverse normen

Hydrowear biedt betaalbare werkkleding die voldoet aan diverse normen. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar dergelijke kleding, zijn we een samenwerking aangegaan met dit kwaliteitsmerk. Vooral in het middensegment van veiligheids- en reflectiekleding zochten we naar een functionele aanvulling op ons assortiment, en Hydrowear bleek de meest complete optie. Met hun goede prijs-kwaliteitverhouding hebben we ervoor gekozen om exclusief als verkooppunt van dit merk op te treden in onze gemeente.

Hydrowear, de snelst groeiende onderneming in de Nederlandse bedrijfskledingsector, biedt een compleet pakket aan veiligheids- en werkkleding. Ze specialiseren zich in waterdichte kleding en multinorm veiligheidskleding, met hoogwaardige en duurzame ontwerpen die een hoog draagcomfort bieden en voorzien zijn van nuttige details. Door de kleurstellingen van hun standaard, EN20471 en Multinorm kleding perfect af te stemmen op hun waterdichte kleding, biedt Hydrowear een complete keuze van korte broeken tot regenkleding in dezelfde stijl.

Hydrowear blijft ook innoveren met nieuwe producten, zoals kleding met het ‘Symply no sweat’ label, dat super ademend is en tot acht tot tien keer sterker dan vergelijkbare kleding. Een andere technologische ontwikkeling is de ‘Glow in the dark’ werkkleding, die na vijf minuten zonlicht tot acht uur lang lichtgevend blijft. Deze functionele collectie is geschikt voor diverse werkzaamheden.